Sæsonen 2024/25

Sample text. Click to select the Text Element.

Holdene for sæsson 2024/25 er endnu ikke fastlagt. Hvis du har gode ideer og evt. lyst til at være me til at føre dem ud i livet hører vi meget gerne fra dig. Vi kan altid bruge flere glade hjælpere i foreningen.



Generel for tilmeldinger.
Alle hold træner på Fjordskolen.
Du kan læse mere information om hvert hold ved at klikke på ”info”. 
Du kan tilmelde dig holdet ved at klikke på ”Tilmeld” 

VIGTIGT for børnehold og forældre/barn! 
Du skal skrive barnets navn og fødselsdato i profilen.


Bemærk, at ved tilmelding sendes du videre til medlemssystemet Conventus. Hvis du tidligere har været tilmeldt hold i foreningen, skal du vælge ”eksisterende profil”. Hvis det er første gang, du tilmelder dig i HVAK, skal du lave en ny profil.

Har du brug for hjælp så ring til Ella på 21615266 eller skriv til​:

Holdene i sæsonen 22/23 er listet herunder.Du kan læse mere information om hvert hold ved at klikke på ”info”. Du kan tilmelde dig holdet ved at klikke på ”Tilmeld” VIGTIGT for børnehold og forældre/barn! Du skal skrive barnets navn og fødselsdato i profilen.Bemærk, at ved tilmelding sendes du videre til medlemssystemet Conventus. Hvis du tidligere har været tilmeldt hold i foreningen, skal du vælge ”eksisterende profil”. Hvis det er første gang, du tilmelder dig i HVAK, skal du lave en ny profil.Har du brug for hjælp så ring til Ella på 21615266 eller skriv til​Sample Headline

Sample text. Click to select the Text Element.

Holdene i sæsonen 22/23 er listet herunder.
Du kan læse mere information om hvert hold ved at klikke på ”info”.
Du kan tilmelde dig holdet ved at klikke på ”Tilmeld”.
 
VIGTIGT for børnehold og forældre/barn! Du skal skrive barnets navn og fødselsdato i profilen.

Bemærk, at ved tilmelding sendes du videre til medlemssystemet Conventus. Hvis du tidligere har været tilmeldt hold i foreningen, skal du vælge ”eksisterende profil”. Hvis det er første gang, du tilmelder dig i HVAK, skal du lave en ny profil.

Har du brug for hjælp så ring til Ella på 21615266 eller skriv til: 

ellahornbaek@live.dk

Sample text. Click to select the Text Element.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har spørgsmål, har lyst til at lave gymnastik eller bare gerne vil være en del af Hvide Sande Aktivitetesklub.

Addresse

Minervavej 49
6960 Hvide Sande

telefon

2161 5266