Fritid med mening!

Frivillige opgaver kommer i alle størrelser, men fælles for dem er, at de skaber netværk, gør dig glad og giver dig en fritid med mening. 

Alle vores instruktører arbejder frivilligt. Det samme gælder bestyrelsen og diverse udvalg.
Desuden har vi ind imellem brug for en hjælpende hånd til arrangementer, eller bare generel hjælp for at hverdagen kører.
 
Eksempelvis kan der være brug for hjælp til:

Hvis vi må kontakte dig, angående hjælp med en given opgave, må du meget gerne sende en mail til Rikke@butik-holmsland.dk Så vil vi gemme dine kontaktoplysninger i vores hjælperbank.

Bemærk!
Der vil altid være tale om en klart defineret opgave, og det er selvfølgelig i orden at sige “nej tak”, hvis opgaven eller dagen ikke passer.
På forhånd mange tak for jeres hjælp.

Hvis vi må kontakte dig, angående hjælp med en given opgave, må du meget gerne sende en mail tilRikke@butik-holmsland.dk Så vil vi gemme dine kontaktoplysninger i vores hjælperbank.

Bemærk! Der vil altid være tale om en klart defineret opgave, og det er selvfølgelig i orden at sige “nej tak”, hvis opgaven eller dagen ikke passer.

På forhånd mange tak for jeres hjælp

Som gymnastikinstruktør gør du en forskel for andre!

5 gode grunde til at blive instruktør i HVAK

  1. Gør en forskel. 
Som instruktør gør du en kæmpe forskel for vores medlemmer i HVAK. Du får lov til at give noget af alt det, du har lært, videre til de nye i foreningen. Når du oplever, at dine gymnaster lærer noget nyt og forbedrer sig, så ved du, at du er en stor del af det.
  2. Plads til dig
I HVAK er vi vilde med alle, der melder sig som gymnastikinstruktører, for uden instruktører og hjælpeinstruktører er der ingen hold.
Her er plads til alle, både den afslappede instruktør og instruktøren med de store ambitioner. Du kan stille og roligt blive en del af HVAK ved at starte som hjælpeinstruktører.
  3. Rollemodel
. Som instruktør bliver du en rollemodel for dine gymnaster. De ser op til dig, og du kan give viden og færdigheder videre. En god træning giver anerkendelse fra dine gymnaster og deres forældre, og det er medvirkende til, at det er det hele værd.
  4. Et plus på dit CV. 
De mange kompetencer, du tilegner dig i instruktørrrollen, kan du bruge i dit arbejdsliv. Du lærer bl.a. at planlægge og lære fra dig.
Samtidig er det mange steder et plus på dit CV, at du er eller har været frivillig. Det siger noget positivt om dig som person, at du har energi og vilje til at være frivillig.
  5. Uddannelse. 
I HVAK gør vi vores bedste for at passe på vores instruktører og hjælpeinstruktører og sørge for, at de får den nødvendige vejledning, støtte og uddannelse. Vi opfordrer derfor til, at alle kommer på kurser og uddannelser i løbet af sæsonen.

Har du lyst til at prøve kræfter som instruktør og blive en del af et team, så kontakt Ella på:

Har du lyst til at prøve kræfter som instruktør og blive en del af et team, så ring eller skriv til os på:

 2161 5266  ellahornbaek@live.dk

TAK til vores mange frivillige